4.
De opvolgende bereider is verplicht:
a. de in het eerste lid bedoelde kaas naar bereidingsdatum gescheiden op te slaan totdat de gehele voor de desbetreffende kaassoort voorgeschreven minimale rijpingsduur als bedoeld in bijlage 2 van de regeling resp. totdat de voor de desbetreffende kaas in het productdossier genoemde minimale rijpingsduur, is verstreken;
Inhoudsopgave
+ Hoofdstuk 1. Terminologie
+ Hoofdstuk 2. Voorschriften inzake rijkskaasmerken
- Hoofdstuk 3. Voorschriften inzake kaas, uitgezonderd boerenkaas
+ Hoofdstuk 4. Voorschriften inzake boerenkaas
+ Hoofdstuk 5. Methoden voor monsterneming en onderzoek
+ Hoofdstuk 6. Voorschriften inzake het maken van bezwaar tegen monsterneming en keurings-uitslagen
+ Hoofdstuk 7. Algemene en slotbepalingen
Juridisch advies nodig?
Heeft u een juridisch probleem of een zaak die u wilt voorleggen aan een gespecialiseerde jurist of advocaat ?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat uw zaak vrijblijvend beoordelen.

Stel uw vraag
Geschiedenis

Geschiedenis-overzicht
Jurisprudentie
Voorbeelden van het gebruik van deze artikel(en) in rechterlijke uitspraken