Let op. Deze wet is vervallen op 8 november 2006. U leest nu de tekst die gold op 7 november 2006.

Beleid inzake legalisatie en verificatie van documenten

Uitgebreide informatie
Besluit van de Minister van Buitenlandse Zaken van 11 december 2003, nr. DFAP4312, tot bekendmaking van zijn beleid inzake legalisatie en verificatie van documenten
De Minister van Buitenlandse Zaken, Per 1 december jl. is het Ministerie van Buitenlandse Zaken in afwachting van de uitkomsten van nader onderzoek gestopt met legalisatie van consulaire verklaringen van de Afghaanse Consul-generaal te Amsterdam omtrent huwelijken tussen Afghanen in Pakistan en Iran. Meer informatie over de legalisatie van Afghaanse documenten kunt u vinden onder de landeninformatie Afghanistan op www.minbuza.nl. Besluit:
Per 1 december jl. is het Ministerie van Buitenlandse Zaken in afwachting van de uitkomsten van nader onderzoek gestopt met legalisatie van consulaire verklaringen van de Afghaanse Consul-generaal te Amsterdam omtrent huwelijken tussen Afghanen in Pakistan en Iran. Meer informatie over de legalisatie van Afghaanse documenten kunt u vinden onder de landeninformatie Afghanistan op www.minbuza.nl.
De van Buitenlandse Zaken ,
Minister
voor deze :
de
Directeur-Generaal Regiobeleid en Consulaire Zaken
Inhoudsopgave
Juridisch advies nodig?
Heeft u een juridisch probleem of een zaak die u wilt voorleggen aan een gespecialiseerde jurist of advocaat ?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat uw zaak vrijblijvend beoordelen.

Stel uw vraag
Geschiedenis

Geschiedenis-overzicht