Let op. Deze wet is vervallen op 1 januari 2015. U leest nu de tekst die gold op -.

Besluit uitvoering Verordening bestrijding Ziekte van Aujeszky bij varkens (PVV) 2008

Uitgebreide informatie
Besluit van het Productschap Vee en Vlees van 11 juni 2008 ter uitvoering van de Verordening bestrijding Ziekte van Aujeszky bij varkens (PVV) 2008 (Besluit uitvoering Verordening bestrijding Ziekte van Aujeszky bij varkens (PVV) 2008)
Het bestuur van het Productschap Vee en Vlees;
Gelet op de artikelen 4, eerste lid, en 5, derde en zesde lid, van de Verordening bestrijding Ziekte van Aujeszky bij varkens (PVV) 2008;
Besluit:
Artikel 1
Als dienst bedoeld in artikel 4 van de Verordening bestrijding Ziekte van Aujeszky bij varkens (PVV) 2008 wordt aangewezen: de Gezondheidsdienst voor Dieren B.V., gevestigd te Deventer.
Artikel 2
In het vastgestelde bestrijdingsplan, zoals bedoeld in artikel 5, derde lid, van de Verordening bestrijding Ziekte van Aujeszky bij varkens (PVV) 2008, worden de verschillende bestrijdingsmaatregelen beschreven, waaronder de maatregelen die de voorzitter oplegt.
Artikel 3
Dit besluit kan worden aangehaald als: Besluit uitvoering Verordening bestrijding Ziekte van Aujeszky bij varkens (PVV) 2008.
Artikel 4
Dit besluit treedt in werking met ingang van de tweede dag na de dag van dagtekening van het Verordeningblad Bedrijfsorganisatie waarin het wordt geplaatst.
Zoetermeer, 11 juni 2008
Voorzitter
secretaris
Inhoudsopgave
Artikel 1
Artikel 2
Artikel 3
Artikel 4
Juridisch advies nodig?
Heeft u een juridisch probleem of een zaak die u wilt voorleggen aan een gespecialiseerde jurist of advocaat ?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat uw zaak vrijblijvend beoordelen.

Stel uw vraag
Geschiedenis

Geschiedenis-overzicht