1.
Alle schepen moeten zijn uitgerust met voldoende kooktoestellen voor het bereiden van goede maaltijden. Op schepen met een lengte van 35 meter en meer moeten deze kooktoestellen zijn opgesteld in een afzonderlijke kombuis.
2.
De kombuis moet voldoende groot zijn. Met betrekking tot de verwarming, verlichting en ventilatie van de kombuis dient, voor zover toepasselijk, te worden voldaan aan het bepaalde in de artikelen 51, 52 en 53 van dit besluit.
3.
De kombuis moet zijn aangesloten op het systeem van stromend koud en warm zoetwater.
4.
De kombuis moet zijn uitgerust met voldoende keukengerei en de nodige kasten, planken en bordenrekken en gootstenen van roestvrij materiaal die van voldoende afvoermogelijkheden zijn voorzien.
5.
De kombuis moet zodanig zijn ingericht dat op elk ogenblik warme dranken kunnen worden gemaakt voor de bemanning.
Inhoudsopgave
+ Hoofdstuk I. Van de ambtenaren van aanmonstering
+ Hoofdstuk II. Van de monstering
+ Hoofdstuk III
+ Hoofdstuk IV
- Hoofdstuk V. Van de voeding van de schepelingen
+ Hoofdstuk VI. Van de aanwezigheid aan boord van sterken drank voor gebruik door de bemanning
+ Hoofdstuk VII. Van de verblijven van de schepelingen
+ Hoofdstuk VIII. Processueele bepaling
+ Hoofdstuk IX. Slotbepalingen
Juridisch advies nodig?
Heeft u een juridisch probleem of een zaak die u wilt voorleggen aan een gespecialiseerde jurist of advocaat ?
Neemt u dan gerust contact met ons op en laat uw zaak vrijblijvend beoordelen.

Stel uw vraag
Geschiedenis

Geschiedenis-overzicht