Artikel 1 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004], Heffingsverordening bedrijfschap Horeca en Catering 2003
Artikel 1 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004] In deze verordening wordt verstaan onder: artikel 6, tweede lid, van het Instellingsbesluit Bedrijfschap Hotel-, Restaurant-, Café- en Pension- en Kamerverhuurbedrijf en Aanverwante bedrijven artikel 6, derde lid, van het Instellingsbesluit Bedrijfschap Hotel-, Restaurant-, Café- en Pension- en Kamerverhuurbedrijf en Aanverwante bedrijven ...
BWBR0014187
Artikel 2 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004], Heffingsverordening bedrijfschap Horeca en Catering 2003
Artikel 2 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004] • 1. • a. De heffingsplichtige is voor het jaar 2003 per onderneming een basisheffing van € 35,- aan het bedrijfschap verschuldigd. • b. Aan de heffingsplichtige wordt een aftrek toegekend op de basisheffing ter hoogte van de basisheffing, voor iedere onderneming die in 2003 is aangevangen. • 2. De heffingsplichtige...
BWBR0014187
Artikel 3 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004], Heffingsverordening bedrijfschap Horeca en Catering 2003
Artikel 3 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004] • 1. De heffingsplichtige ontvangt ieder jaar een loonsomaangifteformulier. • 2. Het bestuur van het bedrijfschap bepaalt welke gegevens door de heffingsplichtige op het loonsom aangifteformulier moeten worden verstrekt. • 3. Verzending van een loonsomaangifteformulier naar de heffingsplichtige kan achterwege worden gelaten i...
BWBR0014187
Artikel 5 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004], Heffingsverordening bedrijfschap Horeca en Catering 2003
Artikel 5 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004] • 1. De heffing wordt vastgesteld na ontvangst van het loonsomaangifteformulier, dan wel op grond van gegevens als bedoeld in artikel 3, derde lid , van deze verordening. • 2. Na ontvangst van het loonsomaangifteformulier dan wel op grond van gegevens als bedoeld in artikel 3, derde lid , van deze verordening, kan een voorlopi...
BWBR0014187
Artikel 6 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004], Heffingsverordening bedrijfschap Horeca en Catering 2003
Artikel 6 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004] • 1. De heffingsplichtige voldoet de heffing en de voorlopige heffing binnen veertien dagen na dagtekening. • 2. De heffingsplichtige voldoet het verschil tussen de heffing en de voorlopige heffing binnen veertien dagen na dagtekening. • 3. Ingeval de heffingsplichtige ten aanzien van het bepaalde in het eerste of tweede lid ...
BWBR0014187
Artikel 7 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004], Heffingsverordening bedrijfschap Horeca en Catering 2003
Artikel 7 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004] • 1. De heffingsplichtige kan aanspraak maken op restitutie van het teveel betaalde, ingeval de heffing wordt vastgesteld op een lager bedrag dan het bedrag van de voorlopige heffing. • 2. Het bestuur van het bedrijfschap kan, indien omstandigheden daartoe aanleiding geven, de heffing in algemene zin verminderen.
BWBR0014187
Artikel 9 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004], Heffingsverordening bedrijfschap Horeca en Catering 2003
Artikel 9 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004] • 1. De bevoegdheid tot het nemen van besluiten, als bedoeld in artikel 5 , alsmede tot het bepaalde in de artikelen 3, eerste en derde lid en 6, derde en vierde lid , wordt gemandateerd aan de directeur van de Stichting Beheer Horecasecretariaten. • 2. De bevoegdheid tot het nemen van besluiten als bedoeld in artikel 8...
BWBR0014187
Artikel 9 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004], Heffingsverordening bedrijfschap Horeca en Catering 2003
Artikel 9 [Materieel uitgewerkt per 01-01-2004] • 1. De bevoegdheid tot het nemen van besluiten, als bedoeld in artikel 5 , alsmede tot het bepaalde in de artikelen 3, eerste en derde lid en 6, derde en vierde lid , wordt gemandateerd aan de directeur van de Stichting Beheer Horecasecretariaten. • 2. De bevoegdheid tot het nemen van besluiten als bedoeld in artikel 8...
BWBR0014187